Punctul Focal EU OSHA – România

 

Punctul Focal al Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU OSHA) – România și Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabont” (INCDPM) – București, în parteneriat cu Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă (ARSSM), au deosebita plăcere de a vă invita la următoarele două evenimente consecutive ce vor avea loc online, joi, 02 noiembrie 2023, astfel:

 

 

  1. Seminarul Național Online

 

Favorizează condițiile precare de muncă imigrația? O abordare multidisciplinară    

Proiecția & Dezbaterea filmului documentar “A Blooming Business” / “O afacere înfloritoare” / HWFA 2009

 

Webinar-ul își propune să investigheze în ce măsură condițiile precare de muncă favorizează imigrația, un fenomen cu o amploare din ce în ce mai mare, mai ales în zona UE. Astfel, vom încerca să evidențiem provocările majore ale acestui fenomen din punct de vedere socio-economic, demografic, umanitar și, nu în ultimul rând, în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă pentru acești potențiali viitori lucrători migranți, în țările de destinație.

 

Evenimentul se va desfășura joi, 02 noiembrie 2023, între orele 10:00 – 13:00, pe platforma conferinte.ro

 

&

 

  1. Seminarul Național Online

 

Sistemul de date UE – Barometrul European pentru Securitate și Sănătate în Muncă / ”EU OSH Barometer Info System”. Perspective la nivel european și național

 

Seminarul își propune să vă prezinte Barometrul European pentru Securitate și Sănătate în Muncă / ”EU OSH Barometer Info System” – o platformă de vizualizare ce conține o mare varietate de date (statistici, sondaje și date publice din surse din UE și, respectiv, de la nivel național), oferind astfel o perspectivă de ansamblu asupra securității și sănătății în muncă în Uniunea Europeană.

 

Barometrul European pentru Securitate și Sănătate în Muncă /  ”EU OSH Barometer Info System”, va fi prezentat de către Dl. Ioannis ANYFANTIS, MSc, PhD, Senior Project Manager – EU OSHA care vă va oferi o abordare detaliată a temei si comentarii pe acest subiect.   

 

Obiectivul nostru este acela de a vă face cunoscut modul în care pot fi vizualizate datele pe această platformă pentru a realiza comparații cu situația din alte țări sau cu media la nivel UE, pentru a consulta infograficele existente pe platformă, a descărca rapoartele detaliate pe țări și/sau tematici, a face cunoscute aceste date pe social-media etc. 

 

Evenimentul se va desfășura joi, 02 noiembrie 2023, între orele 13:30 – 16:30, pe platforma conferinte.ro

Ne dorim ca cele două evenimente să aibă caracter interactiv și vă invităm să împărtășiți cu noi expertiza și opiniile Dvs.!  

Odată cu accesarea platformei conferinte.ro cu link-ul de mai susvă rugăm să vă înregistrați la unul sau la ambele webinar-ii, prin completarea formularului de înregistrare pe care îl veți regăsi pe site-ul evenimentelor.

Pentru mai multe detalii referitoare la cele două evenimente, vă rugăm să consultați invitațiile și agendele atașate.

Vă mulțumim anticipat pentru interes și disponibilitate, cu speranța că participarea Dvs. la evenimentele Punctului Focal EU OSHA – România va constitui o experiență utilă în activitatea pe care o desfășurați!

 

Vă așteptăm la evenimentele noastre, online, joi, 02 noiembrie 2023, între orele 10:00 – 13:00 și, respectiv, 13:30 – 16:30, pe platforma conferinte.ro

Cu deosebită considerație, 

Ioana – Georgiana Nicolescu

Manager Punct Focal EU OSHA – România