Societatea Română de Medicina Muncii vă invită la CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE MEDICINA MUNCII, cu tema PROVOCĂRI ÎN MEDICINA MUNCII ÎN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 care va avea loc la Mamaia, hotel ZENITH, în perioada 1-4 iunie 2022!

Secțiuni: 

  • Suprasolicitări profesionale legate de schimbarea programului de lucru: telemuncă, munca în schimburi alternante
  • Reintegrarea profesională după COVID-19
  • Supravegherea medicală a lucrătorilor în timpul pandemiei COVID-19
  • Boli profesionale în timpul pandemiei COVID-19

COMUNICĂRI CONFERINTA:
Vă invităm să vă înscrieți cu titlul comunicărilor, în contextul tematicii anunțate. Data limită de depunere a rezumatelor în limba română și în limba engleză este 05 aprilie 2021.
Comitetul științific al conferintei va comunica până la data de 25 aprilie 2022 lucrările acceptate pentru a fi incluse în program.
Cerinţele de redactare a rezumatelor sunt disponibile pe site-ul www.srmedicina-muncii.ro la secţiunea informaţii lectori.

Corespondența privind comunicările ştiinţifice (prezentare orală/poster), va fi purtată cu președintele SRMM, Conf. Dr. Marina Oțelea, pe adresa de email marina.otelea@umfcd.ro și va curpinde următoarele:  

-titlul lucrării, numele autorilor şi afiliaţia acestora (indicată în „superscript” cu cifre, începând cu primul autor);

-rezumatele lucrărilor (în limba română şi în limba engleză): în format electronic;

-adeverinţa eliberată de instituţia de învăţământ privind statutul de cadru didactic (scan) sau certificatul de formator acreditat în conformitate cu Ord. MSF nr. 716/2002 (scan).

CREDITE EMC
Conferinta este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 24 credite EMC conform deciziei CMR nr. 3785 / 09.05.2022.
Diplomele de participare vor fi trimise în format electronic la sfârșitul conferintei pe adresa de email specificată în formularul de înscriere tuturor persoanelor prezente la această manifestare științifică.

ÎNREGISTRARE CONFERINTA:

Corespondența privind înregistrarea și efectuarea plății pentru conferință va fi purtată cu dr. Iulia Crull, vicepreședinte SRMM. 
Participanţii sunt rugaţi să se înregistreze din timp prin completarea FORMULARULUI DE ÎNREGISTRARE și transmiterea acestuia la adresa de email: iuliacrull@hotmail.com 

Taxa de participare la conferinta până la data de 01.05.2022Taxa de participare la conferinta după data de 01.05.2022 sau în timpul conferinței
500 lei670 leiMembru titular SRMMMedic primar, specialist, medic înscris la a doua specialitate
650 lei850 leiNemembru SRMMMedic primar, specialist, medic înscris la a doua specialitate
300 lei450 leiMembru titular SRMMMedic rezident
400 lei500 leiNemembru SRMMMedic rezident
300 lei450 leiMembru titular SRMMMedic pensionar
370 lei520 leiNemembru SRMMMedic pensionar
300 lei400 leiPersoane însoţitoare

Taxa de participare la conferinta include: accesul la lucrările conferintei, diploma de participare, cina din data de 1 iunie, cina festivă din data de 2 iunie și masa de prânz din data de 3 iunie.

Taxa de participare pentru persoanele însoţitoare include cina din data de 1 iunie, cina festivă din data de 2 iunie și masa de prânz din data de 3 iunie. 

Plata taxei de participare la conferinţă se poate efectua:

– prin OP, în contul Societăţii Române de Medicina MunciiCod fiscal: 16571712 IBAN: RO25BTRLRONCRT00N0127302, deschis la Banca Transilvania, sucursala Bucureşti Obor 

sau

– în numerar, la Dr.Florina Popescu, sef de lucrari , trezorier S.R.M.M.,  în timpul evenimentului, la secretariatul conferintei.

În cazul efectuării plăţii prin transfer bancar, vă rugăm să specificaţi numele participantului şi destinaţia plăţii: „taxă participare la Conferinţa Naţională de Medicina Muncii 2022”.

Copia chitanţei/ordinului de plată, precum şi formularul de înscriere completat, se vor transmite prin e-mail la adresa iuliacrull@hotmail.com pentru cofirmarea înregistrării.

DATE DE CONTACT 

Conf. Dr. Marina Ruxandra OŢELEA, preşedinte SRMM:

tel: +40 (742) 231 007

e-mail: marina.otelea@umfcd.ro

 

Dr. Iulia CRULL, vicepreşedinte SRMM:

tel: +40 (745) 110 180

e-mail:  iuliacrull@hotmail.com   

 

Dr. Radu BOARI, secretar SRMM:

tel: +40 (722) 597 577

e-mail: radu.boari@gmail.com