Societatea Română de Medicina Muncii în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova vă invită la CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE MEDICINA MUNCII cu tema “Noi provocări în practica specialiștilor în Medicina Muncii care va avea loc în Craiova, hotel Ramada, în perioada 6-8 iunie 2024!

Sesiuni: 

  • Dificultăți în stabilirea aptitudinii în muncă
  • Supravegherea medicală a lucrătorilor expuși la agenți cancerigeni: de la prevenție la diagnostic
  • Suprasolicitarea neuropsihică: identificare, posibilități de intervenție
  • Modalități de abordare a riscurilor profesionale noi, neclasificate în legislație
  • Actualități legislative în practica specialiștilor în medicina muncii

INFORMAŢII GENERALE

Societatea Română de Medicina Muncii și Universitatea de Medicina și Farmacie Craiova vă invită la CONFERINȚA NAŢIONALĂ DE MEDICINA MUNCII – 2024, care va avea loc la CRAIOVA – Hotel RAMADA, în perioada 6 – 8 Iunie 2024.

Comitetul științific al conferinței este coordonat de Prof. Univ. Dr. Ion Toma.

Comitetul de organizare al conferinței este coordonat de Conf. Univ. Dr. Nina Ionovici.

Lucrările conferinței se vor derula în format on site.

COMUNICĂRI CONFERINTA:

Vă invităm să vă înscrieţi cu titlul comunicărilor, în contextul sesiunilor anunțate.

Data limită de transmitere a propunerii dumneavoastră, inclusiv a rezumatului, este 1 Mai 2024. Comitetul ştiinţific al conferințeii va comunica până la data de 20 Mai 2024 lucrările acceptate pentru a fi incluse în program.

Cerinţele de redactare a rezumatelor sunt disponibile pe site-ul www.srmedicina-muncii.ro la secţiunea informaţii lectori.

Referitor la comunicările științifice (prezentare orală), vă rugăm să transmiteți prin corespondență electronică, la adresa de e-mail conferinta2024@srmm.ro următoarele:  

-titlul lucrării, numele autorilor şi afiliaţia acestora (indicată în „superscript” cu cifre, începând cu primul autor);

-rezumatele lucrărilor (în limba română şi în limba engleză): în format electronic;

-adeverinţa eliberată de instituţia de învăţământ privind statutul de cadru didactic (scan) sau certificatul de formator acreditat în conformitate cu Ord. MSF nr. 716/2002 (scan).

Continuăm tradiţia anilor trecuţi privind SESIUNEA REZIDENŢI, cu premii pentru lucrările cele mai valoroase! Încurajăm pe această cale rezidenţii din toate centrele universitare să îşi dezvolte competenţele şi aptitudinile în domeniul cercetării şi inovaţiei şi vă provocăm, dascăli şi rezidenţi deopotrivă, la competiţia Conferinței Naționale de Medicina Muncii.

Inițiem în acest an o sesiune a ASISTENȚILOR MEDICALI. Lucrările realizate în colaboare cu medicii cu care își desfășoară activitatea în clinicile și cabinetele de medicina muncii vor demonstra o dată în plus spiritul de echipă ce guvernează specialitatea noastră.

CREDITE EMC

Conferința este creditată de Colegiul Medicilor din România și de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Diplomele de participare vor fi trimise în format electronic la sfârșitul conferintei pe adresa de email specificată în formularul de înscriere tuturor persoanelor prezente la această manifestare științifică.

ÎNREGISTRARE CONFERINTA:

Participanţii sunt rugaţi să se înregistreze din timp prin completarea FORMULARULUI DE ÎNREGISTRARE

Taxa de participare conferință până pe data de 1 mai 2024Taxa de participare conferință după data de 1 mai 2024
520 lei620 leiMembru titular SRMM:
medic primar, medic specialist, medic înscris la a doua specialitate
720 lei820 leiNemembru SRMM:
medic primar, medic specialist, medic înscris la a doua specialitate
330 lei430 leiMedic rezident
330 lei430 leiMembru titular SRMM:
medic pensionar
430 lei530 leiNemembru SRMM:
medic pensionar
430 lei530 leiAsistent medical
400 lei450 leiPersoane însoţitoare

Notă: pentru desfăşurarea în bune condiţii a lucrărilor conferinței, vă rugăm să luaţi în considerare recomandarea de a vă anunţa din timp participarea la eveniment şi de a efectua plata taxei de participare cel mai târziu cu 48 ore înainte de data deschiderii acestuia (4 Iunie 2024).

Taxa de participare la conferință include: accesul la lucrările conferinței, diploma de participare, masa de prânz în data de 6 iunie, vizita la crama Segarcea din data de 6 iunie, și cina din data de 6 și de 7 iunie.

Taxa de participare pentru persoanele însoţitoare include: vizita la crama Segarcea din data de 6 iunie și cina din data de 6 și de 7 iunie.

Confirmarea înregistrării

Vă rugăm să specificaţi pe ordinul de plată „taxă participare pentru (numele participantului) – Conferința Naţională de Medicina Muncii 2024”.

După efectuarea plăţii, vă rugăm să încărcaţi scan chitanţă/ordin de plată a taxei pe formularul de înregistrare pentru conferință, disponibil pe site-ul SRMM sau să îl transmiteţi pe e-mail la adresa trezorierului SRMM, dr. Florina Popescu, adresă de mail: gflorinag@yahoo.com

Plata se efectuează exclusiv prin transfer bancar,  în contul Societăţii Române de Medicina Muncii

Adresa: Bucureşti, sector 3, Cod fiscal: 16571712

IBAN: RO25BTRLRONCRT00N0127302, deschis la Banca Transilvania, sucursala Bucureşti

LOCAŢIA CONFERINȚEI

Prima zi a conferinței va fi găzduită în Aula Magna a Facultății de Medicină și Farmacie Craiova, corp B, Bvd. 1 Mai, nr. 66, Cod 200638, Craiova.

A doua și a treia zi de conferință vor avea loc la Hotelul RAMADA, Aleea I Calea București, Craiova.

DATE DE CONTACT 

Prof. Univ. Dr. Marina Ruxandra OŢELEA, preşedinte SRMM:

tel: +40 (742) 231 007

e-mail: marina.otelea@umfcd.ro

 

Dr. Iulia CRULL, vicepreşedinte SRMM:

tel: +40 (745) 110 180

e-mail:  iuliacrull@hotmail.com   

 

Dr. Radu BOARI, secretar SRMM:

tel: +40 (722) 597 577

e-mail: radu.boari@gmail.com