LOCATIA SI DATA

Hotel Mara, Sinaia in perioada 27-30 Mai 2020

ORGANIZATOR

Societatea Romana de Medicina Muncii

LIMBA OFICIALA A EVENIMENTULUI

Prezentarile vor fi sustinute in limba romana

CERTIFICAT DE PARTICIPARE

Fiecare participant va primi diploma de participare pe email in format electronic la sfarsitul congresului.

INFOSTAND

Biroul de inregistrare si informatii al conferintei va fi amplasat la intrarea in sala de conferinte. Pentru informatii suplimentare legate de eveniment, va rugam sa contactati organizatorii la adresa secretariat@srmedicina-muncii.ro sau sa completati formularul de contact de pe acest site.

MAPA EVENIMENTULUI

Fiecare participant ce se va inscrie in termenul stabilit va primi mapa de participare a conferintei ce va contine materialele necesare participarii la conferinta precum si pe cele ale partenerilor/sponsorilor. Persoanele care se vor inscrie pe loc la conferinta vor primi mapa de participare in limita stocului disponibil.

ECUSOANE

Participantii sunt rugati sa poarte ecusonul pe toata durata conferintei.

ACCESUL LA INTERNET

Conexiunea la internet este posibila prin acces wireless in incinta locatiei:

Nume: …

Parola: …

ACCESUL IN SALA DE CONFERINTA

Accesul in spatiul de desfasurare a conferintei se va face in baza ecusonului primit odata cu inregistrarea dumneavoastra la Infostand. Participantii isi vor putea alege locurile in baza principiului “primul venit, primul servit”. Va recomandam sa va deplasati din timp in spatiul de desfasurare a sesiunilor.

INFORMATII PENTRU LECTORI

Materialele se vor depune la Infostand cu cel putin 3 ore inaintea orei programate pentru prezentarea dumneavoastra. Neincadrarea in acest interval orar sau in criteriile tehnice enuntate, poate crea un impediment pentru buna desfasurare a prezentarii materialului dumneavoastra.

POLITICA MEDIA
Fotografierea si filmarea in timpul evenimentului sunt permise doar cu acordul scris al organizatorilor

CATERING

Pauzele de cafea si pranzurile vor fi servite conform programului, in spatiile special desemnate in programul conferintei.

ELECTRICITATE

Reteaua electrica in Romania functioneaza la 230 volti si frecventa de 50 Hz. Intrerupatoarele prezinta doua orificii rotunde. In cazul in care se utilizeaza instrumente electrice incompatibile va fi nevoie de un adaptor.

MEDICAMENTE SI PRIMUL AJUTOR

O serie de medicamente pot fi cumparate fara reteta de la orice farmacie. Pentru alte preparate veti avea nevoie de o reteta eliberata de un medic. In caz de urgente medicale sau de alta natura va rugam apelati numarul unic de urgenta 112.

RASPUNDERE SI ASIGURARI

Societatea organizatoare, cat si operatorul desemnati de catre hotel nu isi asuma raspunderea pentru ranirea persoanelor sau distrugerea de proprietate pe parcursul evenimentului. Tuturor participantilor li se recomanda sa preintampine/evite orice ranire/distrugere a persoanelor sau a bunurilor.

PIERDUT SI GASIT

Bunurile gasite se vor preda la Infostand. Pentru a raporta pierderea unui bun va rugam sa va adresati Infostand-ului.

TELEFOANE MOBILE

Va rugam sa comutati telefoanele mobile pe modul silentios pe tot parcursul sesiunilor.

FUMATUL

Fumatul este permis doar in locurile special amenajate.

CONTACT URGENTA

In caz de urgenta puteti contacta organizatorii la 0735220600 (dr. Andrei Vinersar)